Komt u ook experimenteren bij De Proeverij?

Soms is een mens op zoek naar iets nieuws, maar weet men nog niet precies wat. Dan zou een soort proeftuin wel heel handig zijn. En precies hiervoor heeft Welzijnskwartier De Proeverij in het leven geroepen...

Welzijnskwartier begint binnenkort met een nieuwe activiteitenreeks bij u in de buurt. De Proeverij biedt een reeks met uiteenlopende activiteiten, denk hierbij aan creatieve activiteiten en ontmoetingen met bijzondere ondernemers. Het gaat om een reeks van tien tot twaalf activiteiten voor ouderen. Deze activiteit wordt georganiseerd door Welzijnskwartier afdeling wijkwerk en cultuur. Door onze krachten te bundelen kunnen wij een divers programma opzetten met uiteenlopende activiteiten, denk hierbij aan een presentatie van de keurslager, een lachworkshop en sieraden maken.

Voor slecht € 2,- per keer kunt u aansluiten bij meerdere Proeverijen bij u in de buurt. Elke Proeverij is een verrassing, u weet dus nooit wat u gaat ervaren. Want wat de boer niet kent, moet hij juist proberen!

Rijnsburg - De Proeverij vindt plaats op donderdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur in De Voorhof, Vliet Noordzijde 36, 2231GN, Rijnsburg.

Valkenburg - De Proeverij vindt plaats op donderdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur in Het Dorpshuis, Kerkweg 3, 2235 BC Valkenburg.


Voor meer informatie kunt u terecht bij wijkwerkers:

Arnout de Bakker 06 12 21 51 77 Valkenburg

Ria Paap 06 13 84 28 40 Rijnsburg

Marloes de Mooij 06 43 62 19 75 Katwijk aan den Rijn

wijkwerk@welzijnskwartier.nl