Vacature Sociaal Werker/Trainer, aandachtsgebied mantelzorg, tijdelijk, 24 u.p.w.

In verband met tijdelijke vervanging zoeken we een:

Sociaal Werker/Trainer met het aandachtsgebied mantelzorg, 24 uur per week, voor de duur van 1 jaar

De functie

Welzijnskwartier biedt in opdracht van de gemeente Katwijk Mantelzorgondersteuning. Dit doen we door inzet van diverse ondersteuningsvormen. In verband met de tijdelijke verandering van werkzaamheden van een collega zoeken we voor een periode van een jaar een vervanger. De functie omvat diverse taken, waaronder het geven van een aantal trainingen op het gebied van mantelzorgondersteuning en zorgvrijwilligers.

Het gaat om de trainingen 'Vitale mantelzorger', 'Werk en mantelzorg' en 'Toeleiden naar vrijwilligerswerk in de zorg'. Deze trainingen zijn binnen Welzijnskwartier (door)ontwikkeld. Je werkt in de trainingen samen met een collega.
Tevens ben je contactpersoon namens Welzijnskwartier voor het Alzheimercafé Katwijk en geef je informatie en advies over respijtzorgmogelijkheden aan mantelzorgers en collega's. Verder ben je betrokken bij de evenementen die de afdeling Mantelzorgondersteuning organiseert en ga je mee naar middelbare scholen om voorlichting te geven over jonge mantelzorgers. Je werkt nauw samen met diverse collega's binnen en buiten Welzijnskwartier.

Profiel

 • Je beschikt over een HBO diploma, bij voorkeur Social Work
 • Je hebt ervaring in het omgaan met en trainen van groepen
 • Je hebt kennis van en/of affiniteit met mantelzorgers en zorgvrijwilligers
 • Je hebt ervaring met het begeleiden van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, de doelgroep van de training zorgvrijwilligers
 • Je bent ondernemend, communicatief en verbindend
 • je kunt zowel zelfstandig werken, als samen met collega's
 • Je bent flexibel inzetbaar, ook in de avonduren en in het weekend

Wij bieden

 • Een uitdagende en zelfstandige functie voor 1 jaar
 • Een prettige en stimulerende werkomgeving en een hecht team
 • Een organisatie in ontwikkeling, die open staat voor nieuwe ideeën
 • Werktijden zijn in overleg
 • Arbeidsvoorwaarden conform schaal 8 cao Sociaal Werk

Belangstelling of solliciteren?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Margreet Adam, tel: 06 1730 1582.

Solliciteren? Mail je motivatiebrief en CV vóór 12 november aan hr@welzijnskwartier.nl onder vermelding van 'vacature sociaal werker/trainer'. Geef daarin aan wat jou geschikt maakt voor deze functie.

Privacy

Welzijnskwartier hecht er grote waarde aan dat verwerking van persoonsgegevens plaatsvindt in overeenstemming met de bestaande wet- en regelgeving. Persoonlijke gegevens van sollicitanten worden daarom met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd.

Door een motivatiebrief met CV te sturen naar Welzijnskwartier gaat u ermee akkoord dat uw persoonsgegevens worden verwerkt door Welzijnskwartier.

Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend voor de sollicitatieprocedure bij Welzijnskwartier worden gebruikt.

In de Privacyverklaring Sollicitanten kunt u lezen hoe Welzijnskwartier dit doet.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.