Wandelen met mantelzorgers

Op donderdag 4 april organiseert Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning een voorjaarswandeling door het Panbos. voor mantelzorgers in de gemeente Katwijk. Wij verzamelen om 9.30 uur bij de ingang en na de wandeling genieten we van 11.00-12.00 uur van een kopje koffie met appeltaart in restaurant Panbos.


Heeft u zin om wat vaker een frisse neus te halen? Doet u dat ook liever samen met anderen dan alleen? Wandel dan met ons mee! Onder begeleiding van boswachter Henk Haasnoot wandelen we ongeveer 1.5 uur met elkaar. Tijdens de wandeling krijgt u als mantelzorger de kans om in een ongedwongen sfeer andere mantelzorgers te spreken en ervaringen uit te wisselen. Daarnaast is het natuurlijk een leuke ochtend waarbij de aandacht uitgaat naar u als mantelzorger.

Wandelt u met ons mee? Mail uw naam en adresgegevens aan mantelzorg@welzijnskwartier.nl of bel naar de frontoffice 071-4033323. Wacht niet te lang er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ook nieuwe mantelzorgers zijn van harte welkom.

Kijk voor meer bijeenkomsten op onze site