Wij zijn Welzijnskwartier

Wij zijn een brede welzijnsorganisatie die zich ervoor inzet dat iedereen actief kan meedoen aan de samenleving, ongeacht leeftijd, achtergrond of beperking. Het bevorderen van zelfredzaamheid van kwetsbare groepen en personen staat daarbij voorop.

De verbindende factor
We zijn dicht bij mensen te vinden; in de wijk, op straat, bij scholen, (sport) verenigingen, ontmoetingscentra en jongerencentra. We zijn werkzaam in diverse kernen van de gemeente Katwijk. Ons jongerenwerk is daarnaast actief in de gemeenten Teylingen, Noordwijk, Hillegom en Lisse.

Wat we bieden
We organiseren activiteiten en bieden diensten aan voor verschillende doelgroepen. Het aanbod verandert, net als de vragen en behoeftes van onze doelgroepen. We werken samen met verschillende opdrachtgevers (zoals gemeenten in de Duin- en Bollenstreek) en partners op het gebied van wonen, zorg en welzijn.

Over onze organisatie
Welzijnskwartier is opgericht op 1 januari 2014 en telt zo'n 90 medewerkers. Onze sociaal werkers werken samen in diverse wijkteams en houden zich daarin bezig met preventie, empowerment, advies en ondersteuning, gezonde leefstijl (Sport en Bewegen) Cultuur en participatie en integratie. Daarnaast zijn medewerkers actief op het gebied van Accommodatiebeheer en Sociaal Beheer, Communicatie en HR.

We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers voor onze teams of voor onze partners en hebben regelmatig stageplaatsen of vacatures. Bekijk hier onze folder.