Wij zijn Welzijnskwartier

Welzijnskwartier is een ondernemende sociaalwerk-organisatie die stimuleert dat iedereen actief mee kan doen in de samenleving, met specifieke aandacht voor mensen voor wie meedoen niet vanzelfsprekend is.

Welzijnskwartier doe(t) mee

We zijn dicht bij mensen te vinden; in de wijk, op straat, bij scholen, (sport) verenigingen, ontmoetingscentra en jongerencentra. We zijn werkzaam in diverse kernen van de gemeente Katwijk. Ons jongerenwerk is daarnaast actief in de gemeenten Teylingen, Noordwijk, Hillegom en Lisse.

Wat we bieden

We organiseren activiteiten en bieden diensten aan voor verschillende doelgroepen. Het aanbod verandert, net als de vragen en behoeftes van onze doelgroepen. We werken samen met verschillende opdrachtgevers (zoals gemeenten in de Duin- en Bollenstreek) en partners op het gebied van wonen, zorg en welzijn.

Over onze organisatie

Welzijnskwartier is opgericht op 1 januari 2014 en telt zo'n 90 medewerkers. Onze sociaal werkers werken samen in diverse wijkteams en houden zich onder andere bezig met preventie, advies en ondersteuning, gezonde leefstijl (Sport en Bewegen) Cultuur en participatie en integratie. Daarnaast zijn medewerkers actief op het gebied van Accommodatiebeheer , Sociaal Beheer, Communicatie en HR. Met behulp van ons organogram kunt u lezen hoe onze organisatiestructuur in elkaar zit. Of bekijk hier onze folder 'Kennismaken met Welzijnskwartier'.