Week van zorg en welzijn 2017

Van 13 t/m 18 maart 2017 vond de Nationale Week van Zorg en Welzijn plaats. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties in het hele land lieten in deze speciale week zien wat ze doen en waar hun kennis ligt. Onze organisatie heeft in deze periode ook op diverse locaties de deuren opengezet. Belangstellenden konden kennismaken met onze medewerkers en hun werk op verschillende locaties zoals de winkel van Het Kluskwartier, Dienstencentrum Zwanenburg, Buurtcentrum De Schelp, Buurtkamer Zeehos, Het Dorpshuis en De Voorhof.

Bekijk het filmpje voor een korte impressie (met dank aan onze vrjiwilliger fotografie, Paul van Houten)

Op laagdrempelige wijze was deelname mogelijk aan talloze activiteiten.Zoals kennismaken met een klusproject van jongeren, bakkie doen bij buurtkamer Zeehos, samen computeren en sporten met ouderen, op ontdekkingstocht naar vrijwilligerswerk en informatie over mantelzorgondersteuning. Ook was er gelegenheid om te genieten van multiculturele hapjes, mee te doen met kookactiviteiten, en met kinderen te sporten op de sportvelden van VV Katwijk en Valken '68.

Het team Sociale Ondersteuning organiseerde in samenwerking met Algemene Ouderenbond Katwijk en Notaris Kantoor Verhees een informatiebijeenkomst over het op orde hebben van geld-en juridische zaken.