Vrijwilligerswerk

Samen vinden we vrijwilligerswerk waarmee je een wereld van verschil maakt.

Advies en ondersteuning voor kerkelijk jeugdwerk

Welzijnskwartier biedt in opdracht van de gemeente Katwijk, advies en ondersteuning voor vrijwilligers die actief zijn in alle kerkelijke organisaties, met of voor de jeugd

Advies en ondersteuning worden in verschillende vormen aangeboden:

Informatie en advies op maat

Onze medewerkers zijn bereikbaar voor allerlei vragen op het gebied van kerkelijk jeugdwerk. Wij denken graag mee bij alle randzaken die jeugdwerk nodig heeft .
Neem gerust contact op, waar nodig komen onze medewerkers graag langs bij een vergadering of jeugdactiviteit om ter plekke de situatie te bekijken, mee te denken en advies te geven. Een frisse blik van buitenaf brengt nieuwe inzichten.

Workshops en Trainingen

Door het jaar heen worden workshops en trainingen georganiseerd met thema's die spelen in verschillende kerken op het gebied van jeugd. Dit wordt op verschillende manieren aangeboden; een boeiende spreker, praktische workshop, of een uitje op locatie. Deze bijeenkomsten zijn een uitgelezen kans om te netwerken met de andere kerken in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.

Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte van alle activiteiten, interessante artikelen op het gebied van kerkelijk jeugdwerk en het laatste nieuws, door je aan te melden voor de digitale nieuwsbrief of check onze Facebookgroep ondersteuning kerkelijk jeugdwerk.

Meer informatie

Voor meer informatie en aanmelden voor de digitale nieuwsbrief bel of mail naar Sanne Alblas.
071 403 33 23 of sannealblas@welzijnskwartier.nl