Sport en Bewegen

Sportieve activiteiten voor jong en oud, ondersteuning aan verenigingen en begeleiding op maat. Inschrijven in verplicht en kan via: www.sjorssportief.nl

Eetkamer De Krom

Lekker eten en mensen ontmoeten in een sportieve omgeving? Dat kan bij Eetkamer De Krom! Wekelijks wordt op dinsdag en donderdag de sportkantine van Voetbal Vereniging Katwijk omgetoverd tot een gezellige Eetkamer. Met uitzicht op het hoofdveld van de voetbalvereniging wordt hier heerlijk gegeten tussen 17.00 en 19.00 uur. Het menu is eenvoudig en betaalbaar.

Gezelligheid en samenkomen staat voorop. Het menu wordt een dag van tevoren vermeld op de Facebookpagina en Twitteraccount van Eetkamer De Krom.
U kunt telefonisch reserveren tot de dag voordat er een Eetkamer plaatsvindt (maandag / woensdag tot 16.00 uur)
telefoonnummer: 071-403323 kosten bedragen € 6,00 (exclusief drankjes) voor een drie-gangen-menu.

Locatie : Kantine VV Katwijk - De Krom 57 te Katwijk
Aanvang : 17.30 uur (deur open vanaf 17.00 uur)

Achtergrond van Eetkamer De Krom

Eetkamer De Krom is een maatschappelijk project en is ontstaan vanuit een samenwerking tussen de gemeente Katwijk, de Vitale Sportvereniging en V.V. Katwijk. Organisatie van het project ligt in handen van Welzijnskwartier.
Eetkamer De Krom vormt een van de activiteiten die ertoe bijdraagt om de maatschappelijke rol van een voetbalclub te versterken. Dergelijke activiteiten leiden tot het verhogen van de bezettingsgraad van de accommodatie en de velden.

Binnen de Eetkamer werken mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Met de Eetkamer als middel doen deze medewerkers een werkritme op, krijgen daardoor meer zelfvertrouwen en komen onder de mensen. Dit re-integratie project is een traject wat voor ieder een apart einddoel heeft. De één kookt met veel plezier en doet dit graag voor anderen en de andere wil even weg van huis om te 'vluchten' en gezellig onder de mensen te komen.