Sport en Bewegen

Sportieve activiteiten voor jong en oud, ondersteuning aan verenigingen en begeleiding op maat. Inschrijven in verplicht en kan via: www.sjorssportief.nl

Sportparkmanagers vv Valken'68, vv Katwijk & de Goerie

Onze sportparkmanagers helpen sportverenigingen op weg om zich door te ontwikkelen tot een vitale sportvereniging. Een vitale sportvereniging is een actieve club met hart voor de wijk. Ze zet haar kernkwaliteiten niet alleen in voor de eigen leden, maar ook voor de samenleving. Het vergroot de maatschappelijke waarde van de vereniging. Ze biedt een doorlopend sport- en activiteitenaanbod aan wat bijdraagt aan het welzijn, de gezondheid en de participatie van de burgers in Katwijk. De sportvereniging als ontmoetingsplek en fysiek knooppunt voor kinderen, jongeren, ouderen, gehandicapten en werkzoekenden in de wijk. Men richt zich hierbij op zowel op sporters als op de niet-sporters.

Momenteel zijn wij actief op de sportparken Duyfrak (Valken'68), De Krom (vv Katwijk) en de Goerie (Ijsclub Voorwaarts). Ook zijn wij actief bij kvv Quick Boys met sportieve activiteiten.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van sport, bewegen en sociale activiteiten op het sportpark bij u in de buurt? Kom dan gerust eens langs voor een praatje met een van de sportparkmanagers. Of neem contact op met:


Sportparkmanager Valken'68, + (activiteiten bij Quick Boys & Rijnsburgse Boys)
Jeffrey Drost
jeffreydrost@welzijnskwartier.nl
0657882682


Sportparkmanager vv Katwijk & de Goerie + ( activiteiten bij Rijnsburgse Boys)
Raymond Lempers
raymondlempers@welzijnskwartier.nl
0657223160


Overzicht van activiteiten op/rondom de sportparken:

Activiteiten op locatie Valken'68
* Wandelgroep Valkenburg
* Come4Sports op de woensdagmiddag

Activiteiten op locatie vv Katwijk
* Wandelvoetbal 55+
* Come4Sports op de woensdagmiddag
* Eetkamer de Krom

Activiteiten op locatie de Goerie
* Dansen
* Fietsles
* Wandelgroep

Activiteiten op locatie kvv Quick Boys
* Wandelvoetbal 55+

Activiteiten op locatie vv Rijnsburgse Boys
* Wandelvoetbal 55+


Mist u nog iets qua activiteiten, heeft u behoefte aan een bepaalde beweeg of ontmoetingsactiviteit. Neem dan contact op met een van de sportparkmanagers.