Sport en Bewegen

Sportieve activiteiten voor jong en oud, ondersteuning aan verenigingen en begeleiding op maat. Inschrijven in verplicht en kan via: www.sjorssportief.nl

Aangepast Sporten

Sporten is niet alleen goed voor de gezondheid, het biedt ook ontspanning, sociale contacten en veel plezier. Hierdoor kan sport en bewegen als preventief middel worden ingezet voor de gezondheidszorg en kan het een middel zijn om integratie van verschillende bevolkingsgroepen te bevorderen. Ongehinderd bewegen is echter niet voor iedereen mogelijk. Onze sport-en beweegcoach is gespecialiseerd in aangepast sporten en helpt mensen daarbij graag op weg.


Jeffrey Drost - Sport en beweegcoach aangepast sporten gemeente Katwijk

Heb jij een verstandelijke,- lichamelijke of psychische (autisme) beperking en zou je graag aan sport willen doen? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen de gemeente Katwijk op het gebied van aangepast sporten? Jeffrey Drost kan je hierbij op weg helpen.
Als vereniging of organisatie een vraag over aangepast sporten? Ook dan kunt u bij ons terecht! Want wij van Welzijnskwartier geloven dat er altijd een sport mogelijk is die bij je past!


Welzijnskwartier zet zich in voor de volgende twee onderdelen:

  • algemene informatieverstrekking over aangepast sporten, zodat de doelgroepen, hun naasten en lokale professionals beter de weg vinden naar bestaande activiteiten.
  • specifieke informatieverstrekking over aangepast sporten en bewegen aan professionals die werkzaam zijn op de vindplaatsen van mensen met een handicap.


    + Meer informatie?

    Wil je meer informatie of wil je iets kwijt, stuur dan een email: jeffreydrost@welzijnskwartier.nl of bel naar 06-57882682.