Ondersteuning ouderen

Wij bieden u een gevarieerd activiteitenaanbod en ondersteuning zoals personenalarmering, maaltijdservice en klussendienst.

Elkaar ontmoeten in kleine groepjes

Voor ouderen die zich wat prettiger voelen bij activiteiten waarbij men elkaar ontmoet in een klein groepje, organiseren wij Koffie+ en Koek en Soepie. In kleine groepjes, bestaande uit maximaal tien deelnemers, is er volop aandacht voor elkaar, tijd om een spelletje te doen, met elkaar te kletsen en samen te eten. Deze groepjes worden begeleid door onze deskundige vrijwilligers.

Koek en Soepie in het Huis van de Buurt Zwanenburg

Elke maandagochtend kunt u vanaf 10.00 uur vrijblijvend in het Huis van de Buurt Zwanenburg, Zwanenburgstraat 62, binnen lopen voor een kopje koffie en thee, een gezellig praatje en activiteit. Tegen een kleine vergoeding a €3 kunt een een lekker soepje met broodje mee eten. U hoeft zich hiervoor niet apart op te geven. Koek en soepie eindigt om 14.00 uur.

Koffie + in het Huis van de Buurt Zwanenburg

Met de Koffie + proberen we de sociale contacten van bezoekers uit te breiden en/of te versterken. De Koffie+ groepjes worden bewust klein gehouden waardoor er veel aandacht voor elkaar is. Het vergemakkelijkt het leggen van contacten. Er is ook gelegenheid om samen te eten.

De kosten bedragen €7 inclusief koffie/thee/lunch. De Koffie+ wordt elke week georganiseerd op dinsdag en woensdag in Huis van de Buurt Zwanenburg in Katwijk van 10.00 - 14.00 uur. Wilt u meer weten over deze Koffie+, neem dan even contact met Maria van der Plas op via telefoon 071-4033323.