Ouderenwerk

Wij bieden u een gevarieerd activiteitenaanbod en ondersteuning zoals persoonsalarmering, maaltijdservice en klussendienst.

Hoe werkt de maaltijdenservice

Maaltijdservice Katwijk is bedoeld voor ouderen en mensen met een handicap, die om welke reden dan ook niet meer in staat zijn zelf een warme maaltijd te verzorgen.

Hoe werkt Maaltijdservice Katwijk?
De maaltijden van Maaltijdservice Katwijk worden volgens het koelverssysteem door de firma Eetgemak bereid en door vrijwilligers bij u thuisgebracht op dinsdag en vrijdag tussen 9.00-12.00 uur. U bepaalt zelf op welke dagen u gebruik wilt maken van Maaltijdservice Katwijk. U kunt per dag kiezen uit 3 menu's. Als u een dieet heeft, wordt daar rekening mee gehouden. De maaltijd bestaat uit een kop soep, een hoofdgerecht en een dessert. De maaltijden kunnen worden opgewarmd in een magnetron. Als u geen magnetron heeft, is er de mogelijkheid deze via Maaltijdservice Katwijk te huren.

Hoe meldt u zich aan?
Aanmelden kan middels onderstaand formulier of aan de balie van Welzijnskwartier op maandag tot en met donderdag van 9.00-16.00 uur en op vrijdag van 09:00-15.00 uur.

Een maaltijd afzeggen of bijbestellen?
Wilt u maaltijden afzeggen of bijbestellen dan kunt u dat telefonisch doorgeven. U dient dit echter wel minimaal 3 werkdagen voor de eerstvolgende bezorgdag telefonisch door te geven.

Kosten?
De kosten van Maaltijdservice Katwijk bedragen €5,70 per maaltijd.
De huur van een magnetron kost €5,- per maand. Betaling geschiedt via automatische incasso waarvoor wij u een machtigingskaart aanleveren.

Persoonsgegevens

*
*
// *
*
*
*
*
* verplicht veld

Maaltijdservice

//
Ja Nee